Podmínky cookies

I. K čemu slouží cookies?

Cookies jsou malá množství dat, která jako správci posíláme Vašemu zařízení, a která umožňují lepší využití našich serverů a přizpůsobení obsahu webu vašim potřebám a preferencím. Ukládané informace neumožňují zjistit vaši totožnost - nemusíte se obávat, cookies jsou dostatečně anonymní. Použijete - li např. pro návštěvu našich internetových stránek stejné zařízení a stejný internetový prohlížeč, díky cookies si váš počítač zapamatuj e navštívené stránky a Vaše preferované nastavení jednotlivých stránek .

II. Dva základní typy

Stejně jako na všech ostatních webech máme cookies s krátkodobou a dlouhodobou životností. Ty dlouhodobé (tzv. „persistent cookie“) zůstávají uloženy ve Vašem za řízení déle nebo dokud je manuálně neodstraníte (záleží na nastavení samotné cookie a nastavení vašeho prohlížeče). Ty krátkodobé (tzv. „session cookie“) jsou pouze dočasné (zůstávají uloženy v prohlížeči pouze do té doby, než ho zavřete).

III. Dělení podle funkce

Nezbytné cookie (esenciální): tyto cookies jsou aktivní vždy - nepodléhají vašemu souhlasu - napomáhají základní funkčnosti webu. Jsou důležité pro správné fungování webu. Jsou nastaveny tak, aby reagovaly pouze na Vaše aktivity (např. přihlašovací údaje, jazyk, velikost písma a jiné zobrazovací preference). Umožňují nám zpřístupnit některé části webu či poskytnout vám některé služby.

Analytické cookie: umožňují nám sledovat počet návštěv a odkud na náš web uživatelé přicházejí - můžeme tak měřit a zlepšovat výkon webu. Víme tak, které stránky jsou nejoblíbenější a jakým způsobem se uživatelé na webu pohybují.

Konverzní cookie: umožňují nám analyzovat výkon různých prodejních kanálů a posoudit dosažení definované cíle.

Sledovací cookie (trackingové) : společně s konverzními nám pomáhají analyzovat výkon různých prodejních kanálů - pomáhají sledovat Vaše návštěvy a aktivitu na našich webových stránkách, stránky, které jste navštívili a odkazy, které jste následovali. Umožň ují nám propojit vaši návštěvu s informacemi, které jste o sobě dobrovolně poskytli. Naše webové stránky a zobrazovaný obsah co tak můžeme co nejvíce přizpůsobit Vašim zájmům.

Reklamní cookie (remarketingové): Tyto “inzertní cookie” nastavujeme my nebo naš i partnerští inzerenti. Můžeme si s jejich pomocí vytvořit profil vašich zájmů a preferencí a na základě toho Vám na jiných stránkách nabídnout relevantní reklamu. Tyto cookies pracují s jedinečnou identifikací prohlížeče a zařízení, prostřednictvím něhož se připojujete k internetu. Bez nich se Vám budou méně zobrazovat cílené reklamy.

Cookies třetích stran Cookies třetích stran Vám neinstaluje my, nýbrž třetí strany, se kterými spolupracujeme, s cílem sbírat určité informace a provádět na jejich základě v ýzkum chování, demografie, propagaci apod.

IV. Jaké cookies využíváme na našem webu?

název vyprší zdroj účel
PHPSESSID uzavřením prohlížeče vlastní Slouží pro označení dat uživatele, která se uchovávají na serveru. Jedná se o informaci o přihlášeném uživateli, prokazování přítomnosti člověka (CAPTCHA).
eu_cookie_consent po 30 dnech vlastní Slouží k uložení rozhodnutí návštěvníka ohledně ukládání cookies. Návštěvníka nijak neidentifikuje.
__ga po 2 letech třetí strana Slouží pro sledování návštěvnosti webu a oblíbených akcí návštevníků. Identifikuje konkrétního návštěvníka.

V. Udělení souhlasu

Pro nezbytné (esenciální) cookie váš souhlas nepotřebujeme, zde dochází ke zpracování na základě oprávněného zájmu (čl. 6 odst.1 písm. f) GDPR). U těch ostatních vycházíme automaticky z toho, že souhlasíte s využíváním cookies, pokud má váš prohlí žeč cookies povolena (ke zpracování dochází na základě čl. 6 odst.1 písm. f) GDPR.

VI. Jak cookies nastavit/omezit?

Zde uvádíme odkazy pro nastavení některých prohlížečů:

VII. Vaše práva

Poskytnutí údajů je zcela dobrovolné - v důsledku jeho neposkytnutí nemůžeme jiné, než esenciální cookie využívat.

Po dobu zpra cování vašich OÚ máte právo:

  • vzít souhlas kdykoli zpět (změnou nastavení), a to bez jakýchkoliv sankcí,
  • vznést námitku proti sběru cookies na základě oprávněného zájmu (esenciální cookies),
  • požadovat po správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • požadovat po správci vysvětlení ohledně zpracování vašich osobních údajů,
  • vyžádat si u správce přístup k vašim osobním údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po správci výmaz vašich osobních údajů, popř. omezení jejich zpracová ní,
  • přenést vaše osobní údaje k jinému správci,

Pro uplatnění výše uvedených nároků pište na e - mail: info@realitydeluxe.cz . V případě pochybností, zda - li zpracováváme Vaše osobní údaje řádně - podle příslušných právních předpisů, můžete se obrátit rovněž n a Úřad pro ochranu osobních údajů (kontakt zde www.uoou.cz).

Další identifikující cookies lze na této stránce snadno povolit nebo zakázat pomocí následujících odkazů. Nyní jsou cookies povoleny. Povolit cookies / Zakázat cookies.